30 Nisan 2013 Salı

M. Barış Muslu - Beynine Format At E-book İndir Papatyafrm

 
 

Işın Karaca Seve Seve 2013 Single Albüm İndir

 
 

Yalın – AŞKSIN 2013 Albüm Tanıtımı İndir

Yalın – AŞKSIN 2013 Albüm Tanıtımı İndir

Sertab Erener - Sade 2013 Albüm Tanıtımı



 
 
 
 

Onur Akın - Onurlu Yıllar 2013 Albüm Tanıtımı İndir





Elizabeth Barnes - Her Şeye Rağmen | E-Book İndir Papatyafrm



Herkes ona ‘Buzlar Prensesi diyordu…

Ann Chapin çok fazla özelliği olmayan
bir kadındı daha da doğrusu özelliklerinin
farkında olmayan bir kadındı.
New York’lu ünlü bir iş adamı olan Nicholas
Thayer kendisine birkaç hafta için ‘metresi'
olarak rol yapmasını teklif edince çok şaşırmıştı.
 

Jennifer L. Armentrout - Obsidiyen E-Kitap İndir Papatyafrm

Arka kapak yazısı

Her şeye yeniden başlamak çok berbat.
Annemle birlikte Batı Virginia'ya taşındığımızda kendimisıkıcı işlere adamıştım ta ki tüyler ürpertici yeşil gözleri vekaslı vücuduyla yan komşumuz karşımda dikilene kadar.Ama işler tahmin ettiğiniz gibi gitmedi.
O ağzını açtı.
Daemon hem kabaydı hem de kendini beğenmiş bir pislikti.Birbirimizden hoşlanmamıştık. Tam hikâye burada bitiyorduki bir kazaya uğradım ve Daemon zamanı dondurarak benikurtardı.
Yakışıklı uzaylı komşum üzerimde bir iz bırakmıştı.
Yanlış okumadınız. O bir uzaylı. Daemon ve kız kardeşininyeteneklerini çalmak isteyen düşmanları vardı ve Daemon'ınbıraktığı iz bütün düşmanları başıma toplamıştı.
Bu korkunç durumdan canlı kurtulmak içinse tek yapmamgereken üzerimdeki uzaylı izi etkisini yitirene kadarDaemon'ın yanından ayrılmamaktı.
"Obsidiyen'e bayıldım. Romanı bir gecede bitirmeye kendiniziDaemon'a kaptırmaya ve serinin ikinci kitabı için sabırsızcabeklemeye hazır olun."-Deborah Cooke The Dragon Diaries-
"Daemon ve Katy ateşle barut gibi. Her bölüm nefesinizi kesecek ve dahası için yalvaracaksınız."-Jus Accardo Touch-
"Armentrout'un yeni serisinin ilk kitabı başından sonuna hiçazalmayan bir heyecanla akıp gidiyor."-RT Book Reviews-


İndirme Linki

Satılık Eş - Sharon Kendrick | E-Book Papatyafrm

 
 

Sharon Kendrıck - Tutku Dersleri İndir Papatyafrm

 
 

Michelle Celmer - Kuralına Göre | Beyaz Dizi | E-book İndir Papatyafrm

 
 

Tracy Anne Warren - Kollarımdaki Yabancı | E-Book İndir Papatyafrm




Gelinin yerine geçmek ne kadar zor olabilirdi ki..


Violet Brantford hayatı boyunca kendini hep Raeburn Dükü Adrian Winterın arzulu kollarında hayal etmiştir. Oysaki Dük Violetin şen şakrak toplum önünde daha gösterişli tıpatıp ikizi Jeannette ile evlilik hazırlığı içindedir. Ancak Jeannette düğün törenine yalnızca dakikalar kala hayatını dükle birleştirme kararından vazgeçer. Dudu dilli Violet çok geçmeden kendini beyazlar içinde bulur; kardeşinin yerini almıştır. Kısa sürede cemiyet içinde parmakla gösterilen bir hanımefendi olan Violet hayal bile edemeyeceği fantezileri yaşarken gerçek kimliğini bir sır gibi saklamaya devam eder.


Adrian ise kendi düşüncesine göre ne yaptığının farkındadır. Her ne kadar Jeannette bencil ve aklı havada olsa da Winter ismini taşıyacak mükemmel bir eş görüntüsü çizmektedir. Fakat dünyalar tatlısı masum eşi onu her defasında şaşırtmakta ve mantık evliliğine dair beklentilerini kökünden değiştirmektedir. Planda yokken Dükün içine tarifsiz bir aşk ateşi düşer.


"Tarihi aşk romanı tutkunlarının bayılacağı yepyeni bir soluk."
Romance Reviews Today


"Mükemmel bir romantizm için muhteşem bileşenlere sahip. Fazlasıyla tatmin edici. Tam puan!"
Coffee Time Romance
 
 

Nicole Jordan - Ahlaksız Teklif E-kitap İndir Papatyafrm



Sadece kendi zevklerinin peşinden giden, Lord Sinclair sevgili küçük kız kardeşi Olivia bir erkekle yaşadığı yasak buluşma sonucu sakatlanıp itibarını zedeleyene kadar Londra'nın çapkınlarındandı. Sonra, kız kardeşini sakat bırakan genç asilzade Aubrey'yi yok etmek için her şeyi yapacağına yemin etti ve tüm servetini elinden aldı.
Ağabeyinin öcünü almak isteyen Vanessa Lord Sin'in sakat kız kardeşine refakatçi olmayı teklif ettiğinde, Damien bunu tek bir şartla kabul eder; Vanessa ağabeyinin borçlarını ancak onun metresi olursa silebilecektir.
Vanessa'nın bu ahlaksız teklifi kabul etmesi sonucu aralarında tutku dolu ve tehlikeli bir oyun başlar. Peki, bu anlaşma bittiğinde kalpleri bundan etkilenmemiş olarak yaşamaya devam edebilecekler midir?


İndirme Linki

Vampir Akademisi 2 - Buz Öpücük - Richelle Mead Türkçe PDF E-book İndir Papatyafrm



Aşk ve kıskançlık zorunlu bir kış tatilinde çarpışırsa eğlence kana bulanabilir! Rose Dimitri'yi seviyor. Dimitri de belki Tasha'yı seviyor. Ve Mason da Rose ile birlikte olmak için canını vermeye hazır.

St. Vladimir'de kış tatili geldi ama Rose tatil havasına bir türlü giremiyor. Muazzam bir Strigoi saldırısı okulu yüksek alarm durumuna geçirdi ve Akademi artık Gardiyanlar'la dolu.

Ki aralarında Rose'un çetin ceviz annesi Janine Hathaway de mevcut. Ayrıca annesiyle teke tek dövüş yetmezmiş gibi Rose'un yakışıklı eğitmeni Dimitri'nin de başkasında gözü var. Arkadaşı Mason ise Rose'a feci tutulmuş vaziyette ve Rose da erkek arkadaşı Christian'la bol bol yiyişen Lissa'nın beynine hapsolup duruyor!

Strigoiler yaklaşıyor Akademi hiçbir riski göze almıyor. Bu sene St. Vladimir'in yıllık kayak tatilli mecburi.

Ancak göz kamaştırıcı kış manzarası ve şık Idaho tatilköyü yalnızca bir güven ilüzyonu. Üç arkadaş ölümcül Strigoilere karşı bir harekette bulunup kaçınca Rose onları kurtarmak için Christian ile güçlerini birleştiriyor.

Ancak kahramanlığın da bir bedeli var elbet... Çok fena çok.
 
 

Teresa Medeiros - Güllerin Fısıltısı | E-Book İndir Papatyafrm



Zenginlik ve aşırı sevgi içinde dünyaya gelmiş Cameron Klanı'nın prensesi Sabrina güzelliği ve neşeli ruhuyla etkileyemediği tek bir canlıya rastlamamıştır; ta ki babasının ezeli düşmanının oğlu Morgan McDonnell'la karşılaşana kadar.



Büyüdüklerinde aileleri arasındaki düşmanlığı sona erdirmek için bir araya getirilirler. Morgan bu hassas gülü bakımsız kalesine götürür; teslimiyetinin zaferlerin en tatlısı olabileceğini hiç düşünmemiştir.



"Bu kitap sizi hem güldürecek hem de ağlatacak."


USA Today


"Bu sürükleyici romanı kaçırmayın."
Affaire de Coeur


"Teresa Medeiros'un mükemmel hikâye anlatıcılığına harika bir örnek daha. Karakterleri hayal gücünüzü ve yüreğinizi yakalamak için sayfalardan dışarı fırlıyor. Aşkın büyüleyici gücü ve kapsamlı bir arka plan muhteşem ve unutulmaz bir hikâye yaratmak için bir araya geliyor."
Romantic Times
"Medeiros keskin kalemiyle büyülüyor."
Rendezvous
 
 
 

E-Pub Kitapları PDF'ye Çevirme Programı İndir Papatyafrm

Aşağıdaki linki bilgisayarınıza yüklediğinizde birkaç dakika içinde site kitabı pdf formatına çeviriyor ve sizler de kitabı pdf formatında indirebiliyorsunuz.
 
 

19 Nisan 2013 Cuma

Çığlık - Becca Fitzpatrick E-Kitap İndir Papatyafrm

 
 
Nora Grey’in hayatı mükemmellikten hâlâ çok uzaktadır. Hayatına kastedilmiş olması hoş bir deneyim olmasa da en azından bu durumun içinden bir koruyucu melek sahibi olarak çıkmıştır. Gizemli çekici ve muhteşem bir koruyucu melek. Ama Nora’nın hayatındaki yerine rağmen Patch’in hareketleri kesinlikle meleksi değildir. Hatta her zamankinden daha anlaşılmaz görünmektedir;
tabii bu mümkünse.


Hayatındaki gerçeklerin ne olduğunu umutsuzca öğrenmek isteyen Nora cevaplara ulaşabilmek için kendisini giderek tehlikeli hale gelen durumların içerisine sokar. Ama belki de bazı şeyler olduğu gibi bırakılmalıdır zira gerçek güven duyduğu her şeyi ve herkesi yok edebilir.

“Yılın en ateşli serisi.”
-SUGAR MAGAZINE

“Sürükleyici heyecan verici bir kitap. Doğaüstü aşk hikâyelerinin hayranlarını kendine tutsak edecek.”
-PUBLISHERS WEEKLY
 
 
 

Madalyon - Hanife Albayrak | E-Book İndir Papatyafrm





Leydi Sophia Ashford o zamanın toplumu tarafından kendini beğenmiş asık suratlı biri olarak nam salmış ve erkekler için ulaşılmaz bir hedef haline gelmiştir. Tabi bu erkeklerin uzak durmasına bir engel teşkil etmemektedir. Ama Sophia balolardan öğlenleri Hyde Parktaki gezilerden ikindi çaylarındanda artık bıkmıştır. Hayatının sıradanlığı onu sıkıyorken kardeşinin verdiği bir haber onun hayatını değiştirip aradığı macerayı bulmasına neden olucaktır.

Connor Brandon Anthony Adair toplumun tabiriyle "Cynster Dükü" zamanının en hızlı çapkınıydı. Kadınlarının ilgileri arasında boğulmuş yapmacık gülüşme ve kurlar artık onu iğrendirmeye başlamıştır. Ünvanı gereği balolara katılmak dışında sosyeteyle alakasını kesmiştir. Bir Dük ve Bekar olması bekar kız anneleri için yeterli bir hedef olmasına yetmiştir. Kumar bağımlılığı ve çapkınlığı bile onları engelleyememiştir. Evine giren bir kalp hırsızının onu değiştireceğini hiç düşünmemiştir.